About Stef Trans

logistički park čini preko

100

najsavremenijih vozila iz različitih kategorija

O Nama

STEF TRANS d.o.o.

je porodična firma osnovana 2001. godine od strane Danijele i Miloša Stefanovića, koji su počeli skromno, ali sa velikim ambicijama i željom za zaključivanjem velikih poslova i realizacijom ozbiljnih projekata.

Zahvaljujući visoko postavljenim ciljevima i beskompromisnoj posvećenosti poslu, uspeli su da zajedno sa svojim timom saradnika zadrže visok nivo profesionalizma, ali i da istovremeno usavrše, prošire i prilagode svoje poslovanje aktuelnim svetskim trendovima koij su doveli do konstantnog napredovanja u oblasti pružanja logističkih usluga.

Upravo kao posledica takvog rada i kao posledica sticanja velikog broja klijenata iz Evropske unije, Stef Trans d.o.o. 2017. godine otvara još jednu firmu Stef Trans d.o.o. Ljubljana, Slovenija i na taj način postaje još bliži svojim klijentima iz Evropske unije.

Konstantno i svakodnevno praćenje potreba tržišta, implementacija sertifikata i prateće dokumentacije su učinile da kompanija STEF TRANS d.o.o. bude prepoznata kao kvalitetan i pouzdan partner.

Najbolji pokazatelj kvaliteta naših usluga je činjenica da nam se klijenti uvek vraćaju i obnavljaju ugovore uz stalnu tendenciju rasta broja partnera.

Brza i pouzdana usluga praćena je ozbiljnim pristupom svakom projektu, kao i aktivnom i neposrednom komunikacijom sa našim klijentima.

Na samom početku našeg poslovanja posedovali smo svega jedno vozilo specijalizovano za prevoz tekstila, a danas naš logistički park čini preko 100 najsavremenijih vozila iz različitih kategorija.

Brojimo preko 140 zaposlenih, usko specijalizovanih za obavaljanje logističkih usluga, servisiranja, skladištenja i svih ostalih poslova koji čine da klijenti korišćenjem naših usluga brzo i efikasno realizuju željene projekte.

Naša Vizija

Vizija naše kompanije jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu.

Težimo ka unapređenju u osnovnoj delatnosti koja podrazumeva pružanje logističkih usluga, kao i preuzimanje liderske pozicije u drugim sferama poslovanja poput carinskog zastupanja i skladištenja.

Naš Cilj

Naš osnovni cilj je da u svakom momentu klijentima pružimo najviše za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas.

Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike.

Naš Moto

Posvećeni smo inovacijama, razumevanju potreba i razvijanju dugotrajnih odnosa sa našim klijentima, vodeći računa o zaštiti životne sredine i smanjenju štetnog uticaja koji tehnologija može imati po zdravlje ljudi.

Naš moto je kvalitetna i ekspeditivna usluga, pristupačna cena i, pre svega, briga o klijentu.

Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

Usluge

STEF TRANS d.o.o. pruža usluge u domenu:
 • Carinskog zastupanja
 • Kontejnerskog transporta
 • Transporta viseće konfekcije
 • Transporta nameštaja

 • Diplomatskih selidbi

 • Prevoza lekova

 • Prevoza lako kvarljive robe

 • Prevoza opasnih materija
 • Transporta komercijalnih roba

 • Vangabaritnog transporta
Usluga od poverenja

U mogućnosti smo da odgovorimo na svaki zahtev klijenta, uključujući i nalaženje rešenja kada transport treba realizovati u veoma kratkom roku (24h).

Takođe, u mogućnosti smo da odradimo izvoznu deklaraciju za sve vrste robe u bilo kom delu Evrope.

Najduži rok za zbirne pošiljke (od 1kg do 24t) iz bilo koje države Zapadne Evrope do krajnje destinacije iznosi 5 dana

Pored svega navedenog nudimo zbirne linje iz Srbije ka zemljama EU u drugoj polovini nedelje, a najduži rok isporuke u bilo koju zemlju EU iznosi 5 dana.


Najduži rok za postavljanje vozila na mesto utovara za zbirnu pošiljku iznosi 2 dana.

About Stef Trans

Na zahtev klijenata u mogućnosti smo da angažujemo dodatnog vožača za realizaciju hitnih pošiljki i upravo zbog toga najveće kompanije u regionu koriste naše transportne usluge.

Našu uslugu oslikavaju sledeći parametri:
 • 19 godina iskustva
 • Vlastiti vozni park
 • Stručno osoblje
 • Ekspeditivnost u davanju ponude za transport
 • Pristupačne cene
 • Transport u sve evropske zemlje i šire
 • Praćenje kretanja robe
 • Brza isporuka
 • Vlastiti servis za vozila.

Ispunjenjem ovih uslova klijentu stvaramo dovoljno prostora za planiranje termina utovara/istovara, troškova transporta/skladištenja, kao i za bolju organizaciju sopstvenog poslovanja.


Servis

Vlastiti servis za vozila nudi mogućnost da klijentu stvaramo dovoljno prostora za planiranje termina utovara/istovara, troškova transporta/skladištenja, kao i bolju organizaciju sopstvenog poslovanja.

Svojim uspešnim i kvalitetnim radom do sada smo stekli preko 5000 zadovoljnih klijenata iz različitih oblasti poslovanja.

About Stef Trans

Naš savremeni vozni park prilagođen je najzahtevnijim potrebama klijenata. Dokaz pouzdane logističke infrastrukture svakako jeste i ADR, koji je implementiran u sva naša vozila.

Vozni park

STEF TRANS d.o.o. poseduje sopstveni vozni park sa preko 100 vozila iz različitih kategorija:
 • Kombi vozila – kapaciteta 10 i 20cbm (standardni box, cerade, hladnjače, bi-termo hladnjače), nosivosti od 1.000 do 1.500kg
 • Solo kamioni do 3t, kapaciteta do 40cbm (furgoni, cerade, hladnjače)
 • Solo kamioni do 15t (hladnjače)
 • Kamioni do 24t, kapaciteta do 120cbm (cerade, hladnjače, furgoni)
 • Kamioni za vangabaritni transport i prevoz teških tereta do 50t i 29m dužine
 • STEF TRANS vozila prisutna su u svim državama Zapadne Evrope. Kroz široki spektar usluga uspeli smo da pokrijemo i najudaljenije tačke u Evropi kao sto su: Španija, Portugalija, R. Irska, Engleska, Švedska, Litvanija, Rusija i Turska. Za sve relacije u mogućnosti smo da damo ponudu za transport robe od 1kg do 24t.


  Sa preko 100 vozila u mogućnosti smo da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata.

  Sva vozila su CMR osigurana i poseduju potrebne dozvole i sertifikate za rad u međunarodnom transportu.

  Transport robe se obavlja kvalitetnim i pouzdanim vozilima (EURO5 i EURO6).

  Sva vozila su opremljena elementima neophodnim za transport tekstila, posebno viseće konfekcije, nameštaja, lako kvarljive robe, prevoz lekova, vakcina i komercijalnih roba.

  Sva naša vozila namenjena transportu lekova su opremljena u skladu sa dobrom distributivnom i dobrom higijenskom praksom (DDP/DHP).