Vangabaritni transport

Vangabaritni drumski transport i prevoz teških tereta u međunarodnom saobraćaju, uz dodatak različitih tipova vučnih i priključnih vozila, jedna je od novih usluga koje STEF TRANS nudi svojim klijentima.

Mi imamo potrebnu opremu, znanje i ljudske resurse i na taj način smo u mogućnosti da ponudimo prevoz veoma teške i vangabaritne robe. Koristimo sopstvena sredstva proizvedena od strane vodećih svetskih kompanija.

Vanredni prevoz teških tereta, odnosno vangabartini transport, zahteva pažljivu koordinaciju i izuzetnu logistiku i izvodi se sa specifičnom opremom koja zadovoljava sve zahteve putne infrastrukture kao i bezbednosne zahteve. Najčešće rute transportnog preduzeća STEF TRANS povezuju Zapadnu Evropu sa Balkanom.

Naši klijenti dolaze iz oblasti industrije sa različitim transportnim zahtevima, sa zahtevima za usluge prevoza mašina i opreme iz različitih oblasti. Precizno planiranje STEF TRANS tima za svaki transportni projekat uključuje transport robe i druge komplementarne servise kao što su utovar i istovar robe sa kranovima, obezbeđivanje potrebnih dozvola, isključenja sa mreže (električnih, telefonskih, optičkih vodova), uklanjanje putne infrastrukture, policijska i tehnička pratnja.

Šleper cerada

Dimenzije tovarnog prostora:

  • Dužina: 13.6m
  • Širina: 2.48m
  • Visina: 3.05m

Maksimalan broj paletnih mesta 34